Het merk

Amerikaanse taart van Nederlandse bodem

We bakken taarten met een Amerikaans tintje, in onze bakkerij in Nederland. Daarvoor gebruiken we alleen de allerbeste ingrediënten. De taarten bouwen we liefdevol op in verschillende lagen, met rijke vullingen. Met meer dan honderd jaar bakervaring en een koninklijk predicaat kennen wij de kneepjes van het vak, wij weten wat lekker is! Met die traditie als basis bakken we hippe taarten met een bold retro-uitstraling, voor een nieuwe generatie horecagasten.

“De allerbeste taarten, maar ook een goede, soepele logistiek en de beste service.”

Constante top kwaliteit

Onze taarten worden gemaakt door ervaren bakkers, in een industriële setting. Doordat we de processen in onze bakkerij zoveel mogelijk hebben gestandaardiseerd, kunnen we een constante hoge kwaliteit garanderen. De finishing touch? Die doen we met de hand wat zorgt voor een home made uitstraling. Eenmaal uit de vriezer kun je de taarten meteen op tafel zetten, of ze aftoppen zoals je wilt. Wat vers fruit, een bolletje ijs of een toefje verse slagroom: zo serveer je de taart van Cut the Cake met een eigen signatuur. Bij een perfect gezet kopje koffie óf als dessert: up to you.

Brede range van smaken

Cut the Cake bakt taarten in een brede range van smaken, van klassiek tot gewaagd. Altijd rijk en bold, vol smaak en durf. American-style taarten die de jongere horecagast aanspreken. Niet alleen de smaak van de taarten van Cut the Cake is uitgesproken anders, ook het design springt in het oog. De verpakkingen zijn kleurrijk en gewaagd, maar toch strak en functioneel. Allemaal met een dikke retro-knipoog, for a real American vibe.

Cake made easy

Met Cut the Cake heb je voor ieder moment de lekkerste vriesverse taarten in huis, die je heel gemakkelijk en met een minimaal aantal handelingen aan jouw gasten serveert. Zonder stress in de keuken of achter de bar, want de stukken zijn al voorgesneden. Staat mooi, werkt perfect en smaakt heerlijk. Het culinaire denkwerk kun je trouwens ook met een gerust hart aan ons overlaten. Via social media inspireren we je met toffe manieren van serveren, spannende smaakcombinaties en slimme opmaaktips. Streep die to do dus maar alvast van je lijstje en stay tuned: @cutthecake.

Weinig waste

Doordat je onze taart kunt bewaren in de vriezer, hoef je alleen te pakken wat je nodig hebt. Diverse taarten zijn bovendien enkele dagen houdbaar buiten de koeling. Weinig waste dus! Omdat we Cut the Cake in Nederland bakken, worden er geen onnodige kilometers gemaakt. Amerikaanse topkwaliteit, gewoon uit Nederland.

“Met meer dan honderd jaar bakervaring en een koninklijk predicaat kennen wij de kneepjes van het vak, wij weten wat lekker is!”